Importeren is mogelijk. Zie instructies hieronder voor de hotfix voor primaccount die dit mogelijk maakt

Echter niet alle gegevens kunnen gemigreerd worden gezien de verschillen in de pakketten.

Verzenden vanuit Fiscaal Gemak is bijv. niet mogelijk.

Vaak is het daarom handiger en kost het minder tijd om één enkele aangifte opnieuw in te voeren in Fiscaal Gemak.

Hotfix primaccount:

Er is een hotfix gemaakt op versie 1.14.5.1.
In deze versie is het mogelijk om definitieve aangiftes ib, vpb en ob op te slaan als xbrl-bestand ter import in unit4 fiscaal gemak.

meer informatie over hoe u de hotfix downloadt en hoe u aangiftes als xbrl opslaat en kunt importeren in unit4 fiscaal gemak vindt u in dit pdf-document:

https://selfservice.unit4.nl/sshd/products/fiscaalmanager/hotfix1.14.5.1.pdf