Je kunt dit oplossen door een gebruiker aan te maken binnen het domein zelf. Dit kun je doen door jouw domein te openen en links bovenin op het logo van de administratie te klikken. Vervolgens klik je op mijn domein en klik je bovenin het menu op het plusje naast gebruiker. Als je dan alle gegevens hebt ingevoerd en op de "versturen" knop hebt geklikt zal het domein zichtbaar zijn in de Yuki App.

Let op! Mocht je meerdere domeinen hebben binnen de App dan is het uiteraard wel belangrijk dat je hetzelfde emailadres opgeeft, anders worden de domeinen nog niet weergegeven in de App.