Een administratie kan niet in zijn geheel overgezet worden naar een ander domein. De administratie zal in het andere domein opnieuw aangemaakt moeten worden.

Het makkelijkst is om te werken met de historische import. Op onze help pagina staat uitgebreid en duidelijk beschreven welke documenten nodig zijn voor een volledige import.

1. Import voorbereiden
  2. Importeren historische transacties
  3. Controleren of de import goed is verlopen
  4. Koppelen met rekeningschema Yuki
  5. Aanmaken boekingen
  6. Importeren debiteuren
  7. Importeren crediteuren
  8. Importeren vaste activa
  9. Completeren van import.

Alle informatie over de historische import is hier te vinden. Het is belangrijk om dit even goed door te nemen, zodat het in 1x goed gaat! De historische import is namelijk maar 1x per administratie te doen!

Je kan de gegevens van, bijvoorbeeld, debiteuren als volgt exporteren:

1. Ga naar BO

2. Ga naar debiteuren

3. Klik op het exporteer logo in de grijze balk

image

Daarnaast kan de eigenaar van het domein waarin de administraties vallen alle mappen uit het archief exporteren.

Dit kan als volgt:

1. Ga naar het archief

2. Ga naar exporteren

image