Binnen een domein kun je een gebruikersrol als volgt wijziging:

1. Login als gebruiker in het debetreffende domein (door bovenin op de 2 pijltjes te klikken)

2. Vervolgens ga je naar het gebruikersoverzicht. Hier kom je door linksboven op het logo te klikken en vervolgens op mijn domein te klikken.

3. Als het goed is zie je nu de lijst met gebruikers staan. Klik nu op de gebruiker die je wilt aanpassen.

4. Vervolgens klik je op het potloodje bovenin om de gebruiker te bewerken

5. Daarna kies je het tabblad extra om vervolgens onder het kopje "beveiliging" de gebruiker aan te passen

6. Sla de gebruiker op door bovenin op gebruiker opslaan te klikken

Let op! Je kunt alleen rollen aanpassen als je de rol "Directie" hebt binnen het domein.