Hieronder staan de verwerkersovereenkomsten van diverse software leveranciers:

Yuki

Klik hier voor de verwerkersovereenkomst

Fiscaal Gemak

Klik hier voor de verwerkersovereenkomst

Blue10

Klik hier voor de het data pro statement en de verwerkersovereenkomst

Exact

Klik hier voor de verwerkersovereenkomst

Storecove

Klik hier voor de verwerkersovereenkomst

Visionplanner

Visionplanner heeft de verwerkingsovereenkomst opgenomen in hun algemene voorwaarden. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.

Cross internet

Cross internet heeft de verwerkingsovereenkomst opgenomen in hun algemene voorwaarden. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.

Reeleeezee

Reeleezee geeft aan dat hun Algemene Voorwaarden fungeren in de zin van de wet als Ver-/Bewerkersovereenkomst. Er wordt verwezen naar artikel 6.1. Klik hier om de Algemene Voorwaarden van Reeleezee  te bekijken.