Bij de instellingen van je administratie in Exact staat de optie Periode-datumcontrole, het is alleen op dit moment niet mogelijk om dit zomaar aan te passen in de instellingen. Dit komt omdat de administratie gekoppeld is met de scanservice OAMKB template. Om deze instelling toch aanpassen moet je tijdelijk de template ontkoppelen. Dit doe je op de volgende manier:

1. klik op de administratie en ga naar stamgegevens > template > bestaande template koppelen > ontkoppel alle. Nu is de template ontkoppeld.

2. Pas de periode-datumcontrole aan bij de instellingen.

3. Koppel de template weer op dezelfde plek waar je hem hebt ontkoppeld. (template is scanservice OAMKB)