Ga naar backupify en zoek naar de eigenaar van het bestand.

Typ vervolgens de juiste bestandsnaam in en herstel het bestand.

Als je altijd vanuit Chrome werkt op de drive dan wordt een bestand opgeslagen in de prullenbak. Je moet hem dan nog eens verwijderen, wil je hem echt definitief kwijt zijn. Google verwijdert geen bestanden, ze bieden juist extra ruimte tegen betaling aan, als je drive en prullenbak vol zijn. Als je via Windows op de drive werkt kun je een bestand wel deleten zonder dat hij in de prullenbak terecht komt. Je kunt ook makkelijk een fout maken door iets per ongeluk te verwijderen. Het is dus beter om via Chrome op de drive te werken, of via een Chromebook, dan werk je standaard op Chrome.