Om een gebruiker te verwijderen in Fiscaal gemak mag de gebruiker niet gekoppeld zijn aan een hoofdgroep.

Je moet dus of de eigenaar van de hoofdgroep aanpassen, of je moet de hoofdgroep verwijderen.

Als je de hoofdgroep wilt verwijderen zul je eerst de cliënten van de hoofdgroep moeten loskoppelen.

Dit doe je door naar cliënten te gaan en te zoeken naar de juiste cliëntgroep. Daarna klik je de gevonden cliënten aan en koppel je deze los van de groep. Je moet wel verplicht een andere groep aangeven dus deze zet je op standaard met consulent ICT OAMKB. Zodra de cliënten losgekoppeld zijn kun je de cliëntgroep (binnen de hoofdgroep) verwijderen en daarna kan je ook de hoofdgroep verwijderen. Als dit allemaal gelukt is kun je de gebruiker verwijderen.

Gebruikers vind je bij Instellingen > gebruikers.

Hoofdgroepen vind je bij beheer > hoofdgroepen.