Dit heeft het hoofdkantoor al voor je gedaan. Als je Visionplanner voor een klant wil aanmaken doe je dit zelf:

Maak eerst een gebruiker bij beheer > medewerkers.

Maak ook een label aan en vernoem die naar het bedrijf.

Koppel vervolgens de medewerker aan het label.

Zo sluit je je administratie aan op de benchmark van OAMKB. Je krijgt dan ook de benchmark te zien:

Maak nu een administratie aan door te klikken op + nieuwe adminstratie in Visionplanner.

Koppel deze aan de administratie via Yuki of Exact. De webkey (of API sleutel) in Yuki vind je bij ¨mijn domein¨- webservices. Je maakt hier een nieuwe webkey aan.

Bij Exact log je in via Visionplanner in Exact bij +nieuwe administratie.

Om mee te doen aan de interne OAMKB Benchmark, kies je bij presentatie voor OAMKB Benchmark.

Voor klanten in Yuki kies je voor  OAMKB obv Yuki en bij andere klanten in andere software voor OAMKB uitgebreid.

Kies nu voor het professional kwartaal abonnement van €1,-

Klik nu op opslaan en controleer of de administratie is gekoppeld aan het sjabloon benchmark. Dit kun je zien bij instellingen.

Als de koppeling niet 100% compleet is?

Als je in Yuki je administratie heb gekoppeld aan het OAMKB benchmark sjabloon tijdens de Yuki training, dan heb je 100% koppeling.

Als dat niet zo is, kun je op support.oamkb.nl een ticket aanmaken zodat zij de koppeling 100% voor je maken.

Als je voor een klant de administratie op Visionplanner hebt aangesloten dan kun je zelf de koppeling controleren en aanpassen.