Je kan het digitaal ondertekenen van (sub)verwerkersovereenkomsten of andere documenten via Evidos regelen. De kosten hiervan zijn €1 per verstuurde document voor twee handtekeningen. Let op: de documenten worden standaard 30 dagen aangeboden. Een herinnering wordt automatisch na 13 dagen verstuurd indien het document nog niet is ondertekend. De documenten kunnen na ondertekening maximaal 30 dagen gedownload worden. Daarnaast is het niet mogelijk om wijzigingen (andere e-mailadres, naam, etc) aan te brengen nadat het document is verstuurd. In dat geval moet het document opnieuw worden verstuur, waardoor je ook dubbele kosten hebt.

Je kan hier inloggen met de volgende gegevens. Gebruikersnaam: ondertekenen@oamkb.nl

Wachtwoord: ww2018avgtekenen

Nadat je hebt ingelogd kun je bovenin het e-mailadres van de klant invullen. Vervolgens klik je op Nieuwe ondertekenaar, zodat er een nieuw veld verschijnt om je eigen e-mailadres in te vullen. De uitnodiging wordt gestuurd op volgorde waarop de e-mailadressen staan genoteerd.

Om de naam van de klant in te voeren, klik je op deze icoontje . Vervolgens vul je de voornaam en achternaam in en druk je op OK.

Daarna kan je het document toevoegen en een inleidende bericht erin zetten. Let op: het document moet een PDF bestand zijn. Tot slot klik je links onderin op Versturen.