Na dat je een nieuw beconnummer hebt ontvangen hoef je zelf niks te doen behave een ticket te maken met de melding dat je een nieuw beconnummer hebt zodat de ICT het aan kan passen in de hoofdgroep en cliëntgroep van de vestiging waar je bij hoort en een uitstelregeling kan aanvragen bij de belastingdienst. Je krijg daar 2 weken na aanvraag een brief van met een code die je naar de ICT moet sturen om de uitstelregeling te activeren.

De Belastingdienst koppelt daarmee het beconnnummer en KVK nummer aan het certificaat van OAMKB. Hierdoor kun je het certificaat van OAMKB gebruiken. Als je een eigen certificaat zou moeten aanschaffen kost dat circa 400,-.

Voor de ICT agenten: klik op

>instellingen

>certificaten beheren

> ander bedrijf machtigen voor SBU