Nieuwe Salarisstrook in Yuki zetten:1. Oude salaris in Yuki openen2. Op prullenbak klikken op uit Yuki te Verwijderen3. Nadat de oude salarisstrook is verwijderd ga je naar Archief4. Klik op Uploaden en daarna op Uitzoeken Yuki5. Kies de administratie waarin de nieuwe strook moet komen6. Klik Selecteer bestanden7. Kies het bestand en klik op uploaden starten8. Ga terug naar BO9. Open het document10. Kies links bovenin voor Salarisstrook11. Vul de gegevens in (Naam werknemer, datum, bedrag, referentie)12. Afhandelen13. Nu staat de nieuwe salarisstrook goed geboekt.