Ga naar het Yuki domein. Klik op het map icoon links boven in het scherm. Gebruik de zoekbalk om het betreffende domein te vinden. Klik daarna op het pijltje naar rechts links naast de domein naam. Druk op het potloodje. Wijzig met de dropdown boxes aan wie de BO functies zijn toegewezen. De BO accountmanager moet altijd iemand van de ICT zijn. Sla de wijzigingen op. Je bent klaar.

Dit kan alleen als je een eigen portal hebt en portaalbeheerder bent, in de OAMKB hoofdportal kun je een ticket insturen om dit te regelen.