Rechts boven in Yuki klik je op instellingen en kun je aangeven dat je de meting klanttevredenheid aanzet. Bij voorkeur zet je hem aan op "om de 3 maanden".

Alleen eigenaren van een administratie krijgen deze melding. dus als jij zelf de eigenaar bent van een administratie i.p.v. je klant, krijgt je klant deze vraag om een smiley aan te klikken niet. Yuki rekent de smileys om naar een cijfer. 1 = tevreden en 5 = zeer ontevreden.

Je kunt dit alleen aanzetten als je portaalbeheerder bent van je eigen subportal. Je kunt ook opmerkingen bij de klant zetten zodat je de volgende keer een klacht kunt voorkomen. Dus als iemand je een 3, 4 of 5 geeft, dan neem je contact met diegene op en vraagt hoe we eea kunnen oplossen en beter kunnen maken.

Hier vind je de beschrijving van Yuki voor meer informatie.