Om een nieuw E-mailadres aan te maken binnen OAMKB moet je eerst me een beheerdersaccount inloggen in google.
Daarna navigeer je naar de beheerdersconsole van Google. Daarna klik je op gebruikers, daar zie een grote + staan boven de lijst met gebruikers, klik daar op en vul de naam in van de nieuwe partner.
Het E-mailadres moet er alsvolgt uitzien: 'voornaam.achternaam@oamkb.nl'. De rest van de gegevens zoals secundair E-mailadres en telefoonnummer zijn optioneel.
Vul daarna een tijdelijk wachtwoord in met de optie 'Vragen om wachtwoordwijziging bij de volgende keer inloggen' geselecteerd.

Stuur ten slotte het aangemaakte E-mailadres + het tijdelijk wachtwoord naar de nieuwe partner via zijn persoonlijke E-mail.