Ga naar de google drive en ga naar de map 'Handtekeningen' klik daar op een bestaande handtekening die laatst is aangepast en werkt (kan je dubbelchecken via de mail).

Klik in het document bovenin op bestand, selecteer dan 'Nieuw' en dan 'document'

Kopieer dan de oude handtekening en plak het in het nieuwe bestand.

Ga dan terug naar de drive en zoek op de gegevens 'partner naam'. Vervang dan de gegevens van de gekopieerde handtekening met de gegevens van de nieuwe partners.

Vervang daarna de foto met de foto van de nieuwe partner. Die is te vinden in de map 'Mijn Drive\200 drive OAMKB NL\05 Marketing en Sales\Marketing en Sales landelijk\Fotoshoot\Foto's\partnernaam' kopieer en plak of sleep de vierkante kleine foto in de handtekening. Als deze nog niet bestaat moet je die uit een van de foto's die in het mapje staat uitsnijden. De afmetingen daarvan en hoe het eruit moet komen te zien kan je afkijken bij andere handtekeningen.

Vervang daarna de links van de social media met de links van de partner, Als het icoontje van Google+ nog in de oude handtekening staat kan deze verwijderd worden.
Als de partner een link niet heeft kan de link van oamkb zelf gebruikt worden.

Sla daarna de handtekening op met de naam 'Handtekening naam partner' en  selecteer weer bij bestand 'verplaatsen naar' en zet het document dan in de map 'Handtekening'.

Test dan de handtekening in bijvoorbeeld je persoonlijke mail of de handtekening niet te groot is bij je Gmail instellingen, onderaan het tabje algemeen (daar ben je automatisch bij het selecteren van instellingen). Is de handtekening te groot probeer dan de foto omhoog te verschuiven onder 'Met vriendelijke groet' of de enters tussen de gegevens aan de rechterkant verwijderen of gewoon zo veel mogelijk ruimte in te korten totdat de handtekening past.

Let op je moet elke keer dat je de handtekening test een leeg handtekening veld opslaan in google omdat google anders de melding 'handtekening te lang' blijft geven.

Deel daarna het document met de betreffende partner met de instellingen lezen en bewerken + een uitleg van hoe de partner de handtekening moet toevoegen.

Stuur de handtekening niet via de mail want iets in Gmail zorgt ervoor dat de afbeeldingen of lettertype wordt vergroot waardoor de handtekening niet meer past.