Als je portalbeheerder bent van een subportal, heb je ook toegang als portalbeheerder in de hoofdportal. Daarom maken we 2 verschillende loginnamen aan per portal.

Dat doen we ook om toegang te geven tot een andere subportal als BO-er.

Let op:

Zorg dat je uitlogt met de andere inlog uit Yuki. NIet door Yuki weg te klikken, maar echt door te klikken rechtsboven op ¨uitloggen¨.
Hierna sluit je je browser af en open je hem opnieuw om in te loggen met je nieuwe loginnaam.
Je kunt de logingegegevens beter niet door de browser laten bewaren, maar beter door Lastpass bijvoorbeeld, omdat je browser eigenwijs zelf de vorige logingegevens invult, als je wilt inloggen met deze nieuwe login.

Je kunt ook met een andere browser inloggen met je nieuwe gegevens.

Als bovenstaande niet helpt, kun je je cookies verwijderen uit je browser en opnieuw beginnen. Dat is het meeste werk, maar wel effectief.