Het komt nog wel eens voor dat je wordt ingelogd bij Yuki onder je oude account, als je  nieuwe inlogcodes ingeeft bij de gebruikersnaam en wachtwoord. Dat komt omdat je niet helemaal bent uitgelogd onder je oude account in Yuki of doordat je browser je oude inloggegevens heeft onthouden en die steeds eigenwijs weer invult, ook al geef je iets anders in. Dit kun je als volgt oplossen:

Zorg dat je uitlogt met de andere inlog uit Yuki. NIet door Yuki weg te klikken, maar echt door te klikken rechtsboven op ¨uitloggen¨.
Hierna sluit je je browser af en open je hem opnieuw om in te loggen met je nieuwe loginnaam.

Je kunt de logingegegevens beter niet door de browser laten bewaren, maar beter door Lastpass bijvoorbeeld, omdat je browser eigenwijs zelf de vorige logingegevens invult, als je wilt inloggen met deze nieuwe login.

Je kunt ook met een andere browser inloggen dan je met je oude account was ingelogd.

Als bovenstaande niet helpt, kun je je cookies verwijderen uit je browser en opnieuw beginnen. Dat helpt in ieder geval.