Zorg dat de betaalfunctionaliteit aangezet wordt in de Yuki Store.

Rechtsboven staat dan de keuze op ¨alle administraties¨. Hier kun je de juiste administratie selecteren en dan zie je alleen de te overmaken posten van die administratie. Als je meerdere bankrekeningen hebt dan selecteer je bovenin ook de bankrekening waar je de batch van wil betalen. Als je de betalingen heeft klaargezet, dan kun je de batch downloaden en in de bank uploaden bij SEPA betalingen.Als je de SEPA nog niet definitief hebt gemaakt in Yuki  en je wilt de batch weer terug vinden, dan klik je op het ¨loepje¨ naast de bankrekening waar je de betaalllijst aanmaakt.

Als klant fiateer je de eerste keer de bankrekeningen waar je naartoe over wilt maken. Dat is gelukkig maar eenmalig en voorkomt dat er niet naar de verkeerde bankrekening wordt betaald.

Als wilt dat de betaalde posten direct van de crediteuren af worden geboekt en komen op ¨betalingen onderweg, dan moet het vinkje ¨verdicht betaalbestand¨ aanstaan bij de instellingen van de bankrekening in Yuki. Als de batch van de bank wordt afgeschreven, dan wordt ¨betalingen onderweg¨ weer tegen geboekt.