1. Ga in NMBRS naar overzichten  en kies medewerkers  NAW lijst

2. kies voor download Excel-bestand

3. voeg een kolom toe met bedrijf: vul het bedrijf in zoals deze in Yuki staat, hierdoor herkent Yuki deze persoon als medewerker

1. zet dit bestand om in een CSV bestand

2. upload dit bestand

3. gaan naar 1 poppetje (adresboek) en links onderaan staan importeren exporteren

4. kies voor importeren

5. kies voor Yuki

6. kies voor overschrijven als je al iets in het systeem hebt staan

7. upload de file

8. koppel dan de kolommen van je sheet met de kolommen van Yuki en importeer, belangrijk is voornaam en of naam te gebruiken.

1. hierna moet je alleen nog wel de personeelsnummers handmatig invoeren

Bijgaand is een voorbeeld van een Excel lijst.