Inloggen doe je op https://oamkb.nmbrs.nl. OAMKB maakt inlogcodes voor je aan.

Je kunt in NMBRS op 3 manieren ingelogd zijn:

1. Als werkgever

2. Als medewerker

3. Als accountant

De verschillen zijn:

1. Als werkgever kun je uren doorgeven op het mutatieformulier, je kunt een nieuwe medewerker en een nieuw salaris doorgeven.

2. Als medewerker kun je alleen je eigen loonstroken ophalen

3. Als accountant kun je wisselen tussen verschillende werkgevers.

Je kunt wisselen van rol, als je rechtsboven op je naam klikt en klikt op ¨profiel wisselen¨.