op https://oamkb.comandi.nl/applicatiemanager.php/license

Edit license

1. Tweede externe koppeling: NMBRS

2. External secondary username : inlognaam bij NMBRS

3. External seconday password: APItoken uit NMBRS

4. Secundary extern ID:  nummer van de administratie in NMBRS (meestal is dat 1, het is hetzelfde nummer als je in Yuki moet invoeren voor de koppeling, dit het debiteurennummer, in NMBRS hebben de administraties alleen nr 2 en nr 3 als die in dezelfde omgeving moeten zitten)

5. Secundaire consolidatienamen: groepsnaam domein, groep voor salarissen

Controleer of de NMBRS koppeling werkt: ga naar de mapping en klik rechts onder op niet-financiele data. Klik open en dan moet er NMBRS staan.