1. Geef door aan salarisadministratie dat Exact gekoppeld moet worden ((let op: licentie is van OAMKB, anders kan de klant dit alleen doen)

2. Grootboekrekeningen in NMBRS kloppen met Template OAMKB

3. NMBRS: > instellingen > Exact Online instellingen>gebruikersnaam Exact invullen>na een halfjaar opnieuw doen!>administrations> nieuwe mapping>selecteer bedrijf> selecteer administratie in Exact>dagboekcode = salarissen 91

4. Wacht tot de volgende run om te zien of de koppeling loopt.