Het is mogelijk om een gebruiker toegang te geven tot 1 administratie binnen een domein.
Deze rechten kunnen worden aangepast vanuit de gebruikerskant door iemand met de rol "Directie" (=klanttoegang).Hiervoor ga je via "mijn domein" naar de administratie. Dit doe je door op de administratie te klikken. Als je in de juiste administratie zit kies je aan de rechterkant "toegangscontrole".

Bij toegangscontrole kunnen gebruikers worden verwijderd en toegevoegd. In deze situatie kan de gebruiker die geen toegang meer dient te hebben tot het domein verwijderd worden.