Standaard wordt aan elke hoofdgroep en clientgroep de gebruiker ict@oamkb.nl toegevoegd.

Wanneer dit niet meteen gedaan is bij het aanmaken van de groepen heeft de gebruiker ict@oamkb.nl geen rechten meer om dit te doen. DIt heeft als gevolg dat wij jou niet goed kunnen helpen bij aanpassingen of problemen.

Dan graag het volgende uitvoeren door de desbetreffende gebruiker in fiscaal gemak:

Tandwiel en kies voor Beheer. Klik vervolgens op hoofdgroepen.

Klik op de desbetreffende hoofdgroep (OAMKB Vestiging). In het midden onderaan staat één of meerdere clientgroepen.

Kies de Clientgroep waar het om gaat. Hier staan onderaan de gebruikers. Kies voor bewerken helemaal onderaan de pagina.

Vul bij de regel in ICT OAMKB en klik op opslaan.