Als je inlog wilt hebben in een andere portal dan je eigen portal, dan heb je binnen Yuki een ander email adres nodig. Anders worden je rechten uit je huidige portal nl overschreven. Let wel op dat je met het juiste email adres bent ingelogd want als je je browser wachtwoorden laat onthouden, vult deze het laatst ingevulde email en wachtwoord in, ook al typ je iets anders in. Hier lees je hoe dat oplost.

Het beste is inloggen via Lastpass, dan heb je het probleem niet.