Maak een gebruiker aan door op het 'uitklap'-icoontje naast de licentienaam te klikken en selecteer vervolgens Accounts.

Selecteer na het invoeren van de naam + e-mailadres bij Type of de gebruiker een volwaardige of kijkgebruiker (Viewer) is en zet het schuifje bij Administraties inzien op uit.

Klik vervolgens rechtsonder in het scherm op de button Toevoegen.

Klik wederom op het 'uitklap'-icoontje naast de licentienaam en selecteer Administratieoverzicht en kies de administratie waar de aangemaakte gebruiker toegang tot moet krijgen.

Zodra de administratie is geopend klik je wederom op het 'uitklap'-icoontje naast de licentienaam en selecteer je Administratie bewerken,

Klik op de button Gebruiker toevoegen

Selecteer in het dropdown menu de betreffende gebruiker en zet het schuifje bij Administraties inzien op Aan.