> open template administratie

> kies links onder het menu voor stamgegevens

> scroll naar beneden en klik op overzicht bij gebruikers

> klik dan op ¨nieuw¨

Let op: bij ¨bij mijn Exact Online¨ moet er een extra kantoorgebruiker aan het abonnement worden toegevoegd, anders is er geen licentie voor een nieuwe kantoorgebruiker.

Je kunt de melding krijgen dat de gebruikersnaam al bestaat. Deze kan bijvoorbeeld voorkomen in een andere omgeving binnen Exact Online (zoals een ander accountantskantoor). Verander in dat geval de gebruikersnaam zodat je het proces van het aanmaken van een nieuwe gebruiker kunt vervolgen.