Nieuwe gebruiker

• In het dashboard van de klant kan je klant gebruikers aanmaken, via instellingen --> beheer gebruikers. Let op: Laat het vinkje 'is active' uitgevinkt.
    Voor meer info over gebruikersbeheer lees hier
  • Ga terug naar het gebruikersoverzicht, bij de klant die je net aangemaakt hebt staat nu de knop 'activeren'. Activeer vervolgens deze gebruikers.

Single Sign On rechtstreeks van Yuki naar Comandi

Video Uitleg: Single Sign On

• Zodra de uitnodiging is verstuurd en de klant logt in in Comandi dan gaat hij naar Instellingen -> Profiel wijzigen
  • In Profiel wijzigen drukt hij op het oogje genaamd Tokens. als je daarop drukt dan worden de public en private tokens zichtbaar.
  • Log daarna in in Yuki en open de administratie. Navigeer naar boekhouding in de witte balk bovenin het scherm (Plaatje van een grafiek met pijl die omhoog gaat). Daarna zie je bovenin de linkerbalk 'Comandi' staan. Als je daar op heb geklikt kom je in het scherm waar je de Single Sign On kan instellen. Druk op bewerken en vul de private en public token in zoals je die net hebt gevonden bij tokens in Comandi.
  • Bij ''Private Label'' vul je in: https://oamkb.comandi.nl en druk daarna op opslaan.
    Let erop dat pop ups niet geblokkeerd zijn en anders dan heb je nu toegang van Yuki naar Comandi