Wordt je op enig moment tijdens het werken in Comandi uit de sessie gegooid en lukt opnieuw inloggen niet omdat je dan een HTTP ERROR 500 melding krijgt, dan is de kans groot dat je cache 'vol' is en deze gewist dient te worden.

- Klik rechtsbovenaan op de drie verticale puntjes en selecteer vervolgens 'Instellingen'

- Klik vervolgens in de linker menubalk op 'Zoekmachine'

- Klik in het midden van het scherm op 'Geavanceerd' en selecteer de optie 'Browsegegevens wissen'

- Laat de periode op 'Afgelopen uur' staan en klik in het pop-upscherm op 'Gegevens wissen'.

Je kunt ook op de volgende snelkoppeling klikken waardoor meteen het pop-upscherm verschijnt: chrome://settings/clearBrowserData?search=cache