Iedere gebruiker die aangesloten is bij OAMKB heeft een onbeperkte opslagruimte op zijn/haar account.

Een melding dat de opslagruimte van Google Drive (bijna) vol is, zal in de meeste gevallen het gevolg zijn dat de lokale opslagruimte op jouw device (PC/laptop/Chromebook) vol raakt omdat je bestanden of mappen aangemerkt hebt als 'Offline beschikbaar'. Door met de rechtermuisknop op het bestand/de map te klikken kun je deze optie aan- en uitvinken. Door het uitvinken van deze optie zal de melding verdwijnen.