Een partner die niet beschikt over een eigen sub-portaal kan eenvoudig een overzicht opvragen van de domeinen waarin hij/zij een backoffice-rol heeft.

Nadat je ingelogd bent in Yuki, klik je links bovenin het scherm op het icoontje van de domeinen (map).

Klik vervolgens op Medewerkers toewijzen:

Vul in het zoekventer (een deel van) je naam in en klik op Zoek, waarna de lijst met domeinen waarvan je een BO-rol hebt getoond.

Indien ook toegang als gebruiker tot de domeinen gewenst is, dan kan dit door jezelf als gebruiker toe te voegen nadat je het domein geopend hebt:

Door rechtsboven in het backoffice portaal op je inlognaam te klikken, opent zich een scherm waarop de domeinen getoond worden waar jij als gebruikers toegang tot hebt.