Als je voor je cliënten NMBRS gebruikt voor de salarisverwerking van hun personeel, dan kun je in Yuki een koppeling leggen met Nmbrs® waardoor het mogelijk is de salarisstroken, loonjournaalposten en loonaangiften uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in een administratie in Yuki te plaatsen.

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein kan de Nmbrs® koppeling gebruiken.

In de Yuki Store kan deze koppeling aangezet worden:

NMBRS legt de koppeling met de standaardadministratie in het domein. Dit is de eerste administratie die je in het domein hebt aangemaakt. Heb je meerdere administraties in het domein en wil je van één van deze administraties de koppeling leggen met Yuki, dan kun je de standaardadministratie aanpassen:

Ga naar Mijn domein -> Klik op de betreffende administratie welke de standaard administratie dient te worden -> Klik op

het tabblad Juridisch -> Zet onderstaand vinkje aan:

Wil je meerdere administratie's binnen één domein koppelen dan dienen er door Yuki contractregels te worden toegevoegd.

Dit kan geregeld worden door een mail te sturen naar ict@oamkb.nl. Heb je een eigen subportaal dan kun je zelf een e-mail sturen naar administratie@yuki.nl met het verzoek om voor de tweede of volgende administratie in een domein de salariskoppeling te activeren.

Meer informatie over dit onderwerp is te lezen op deze Yuki Supportpagina.