In Gmail meerdere handtekeningen te gebruiken. Dit geeft jullie de flexibiliteit om verschillende handtekeningen onder mails te gebruiken voor verschillende situaties, zoals bij de communicatie naar mensen in verschillende talen of voor het onderscheid tussen nieuwe e-mails en reacties.

Ga hiervoor binnen Gmail naar Instellingen -> Handtekening -> + Nieuwe maken

Selecteer vervolgens welke handtekening je wilt gebruiken bij het beantwoorden en doorsturen van e-mail:

Bij het opstellen van een nieuwe e-mail zie je in de balk beneden een pen-icoontje. Door hierop te klikken worden de beschikbare handtekeningen getoond. Selecteer de gewenste handtekening. Mocht er al een handtekening in het op te stellen bericht staan, dan wordt deze overschreven met de gekozen handtekening.