Tijdens een Google Meet zie je soms bij de deelnemers een maantjeachter hun namen stonden. Dit maantje staat voor ‘buiten de werktijden’. Standaard zijn de werktijden op werkdagen ingesteld van 09:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt werktijden alleen inschakelen vanaf een computer en niet vanuit de Google Agenda-app. Mocht je deze werktijden willen veranderen kan dat bij de agenda-instellingen:

1. Open Google Agenda op je computer.

2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Instellingen.

3. Klik aan de linkerkant onder Algemeen op Werktijden.

4. Klik in het gedeelte Werktijden op Werktijden inschakelen.

5. Selecteer de dagen waarop je werkt en stel de tijden in waarop je beschikbaar bent.

Voorbeeld: