1. Klik in de administratiemonitor op de administratie die je wilt verwijderen

2. Klik rechts bovenin het scherm op de 3 horizontale lijntjes

3. Selecteer 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Abonnement'

4. Klik op 'Administratie verwijderen' en bevestigd dat je deze wilt opzeggen/verwijderen.

Administraties blijven zichtbaar tot en met het einde van de maand waarin opgezegd is. Binnen 7 dagen kan de opdracht tot verwijderen teruggedraaid worden door de klikken op 'Administratie hervatten'.

Administraties die verwijderd worden (en dus niet meer toegankelijk zijn) in de administratiemonitor gekenmerkt door een gesloten slotje voor de naam van de administratie: