Als je een nieuwe gebruiker toevoegt in een domein dan staan standaard alle administraties die aanwezig zijn in het domein aangevinkt. Vergeet je het vinkje weg te halen, dan krijgt de nieuwe aangemaakte gebruiker toegang tot de andere administraties. 

Kom je er achter dat een gebruiker meerde administraties kan inzien en je wilt dit beperken dan dien je de toegangsrechten aan te passen. Om dit te kunnen doen moet je als domeingebruiker de rol 'Directie' hebben.


1. Open de administratie waarvan je toegang wilt intrekken van de betreffende gebruiker.

2. Ga naar Instellingen ->  Toegangscontrole

3. Klik op het rode kruisje achter de naam om de gebruiker te verwijderen.