De huidige (verouderde) app van Yuki krijgt momenteel weinig aandacht, omdat er momenteel gewerkt wordt aan een volledig nieuwe app, waardoor ook nieuwe modellen goed ondersteund worden. Sommige verouderde smartphones kunnen tegen het probleem aalopen dat ze keer op keer bij het opstarten van de app via hun gebruikersnaam + 5-cijferige code moeten inloggen.

Om dit probleem op te lossen, voer je de volgende stappen uit:

• Wanneer je bij het inlogscherm bent en de 5-cijferige pincode wilt invoeren, kun je rechtsboven op de poppetjes klikken.
  • Je kunt vervolgens jouw gebruiker verwijderen door op het kruisje te klikken achter de naam van de gebruiker.
  • Als je daarna op Ja klikt, kun je weer opnieuw inloggen met hetzelfde wachtwoord als waarmee je inlogt op de pc/laptop. Hierna kun je weer een 5-cijferige pin naar keuze invoeren. Je hebt nu een nieuwe gebruiker aangemaakt voor de app.